“HULUSİ ŞAHİN, BATMAN’IN YENİ MİMARIYDI”
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “HULUSİ ŞAHİN, BATMAN’IN YENİ MİMARIYDI”
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Vali Hulusi Şahin’in kente her alanda kazandırdığı hizmetlerle adeta yeni mimarı olduğunu söyledi.
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir yaptığı açıklamada; “İlimizde Hem Vali hemde Belediye Başkan vekili olarak görev yapan Sayın Valimiz Hulusi Şahin, kenti adeta sil baştan inşa etti. İstihdam başta olmak üzere, sporda Petrolspor’u 25 yıl aradan sonra şampiyon yapıp 2. Lige çıkarması, tarım ve sanayiye önem vermesi, Organize Sanayi Bölgesindeki dev yatırımların önünü açması, alt yapı faaliyetleri, üst yapı çalışmaları, kültürel, sanatsal, mesleki, sportif, turizm, vizyonu ve daha birçok kalemde kente yeni bir heyecan kazandırdı. Batman’da 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kurdu. Petrol kentimize kuşkusuz bütün geçmiş valilerimizin, kaymakamlarımızın, siyasetçilerimizin, bürokratlarımızın hizmetleri olmuştur. Ancak hiç biri Vali Hulusi Şahin kadar iz bırakamadı. Dürüst, ilkeli, objektif, şeffaf ve hizmet odaklı projeleri her zaman tekdir gördü. Özellikle halk buluşmaları, sektörel buluşmaları, tanıtım faaliyetleri, kentin lobisinin güçlendirilmesi gibi ve halkın ayağına kadar gidip hizmet üretmesi on numara hareketlerdi. Biz ondan razıydık, Allah’ta ondan razı olsun. Atandığı Malatya ilinde de hizmetlerinin devamını diliyorum.” diye konuştu.
“YENİ VALİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Batman’a yeni atanan Edirne Valisi Ekrem Canalp’ın da ufkunun açık ve hizmet odaklı çalıştığının altını çizen MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, kente hizmet noktasında kuşkularının olmayacağını söyledi. Başkan Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Yeni Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimizde hizmette sınır tanımayacaktır. Kendisini tanıyanlar bu alanda uzman olduğunu ve kente büyük katkılarının olacağını söylüyor. Bizde MHP Batman Teşkilatları olarak Sayın Valimizin hizmet noktasında yanındayız. Kim bu memlekette taş üstüne taş koyarsa, desteğimiz her zaman onunladır.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Objektif Gazetesi ve Radyo Yüksel'den Gastronomi Turizmine Anlamlı Ziyaret
- 02VALİ CANALP’TEN 15 TEMMUZ MESAJI “İRADE BİZİM, ZAFER BİZİM”
- 03Batman’ın Lezzet Mirası Emin Ellerde
- 04Başkan Çetin : "15 Temmuz ruhu sonsuza dek payidar kalacak"
- 05Batman’da Sokakta Dehşet: Tartıştığı Şahıs Tarafından İki Ayağından Vuruldu!
- 06HASANKEYF'TE VERGİ DENETİMİ
- 07Batman Havalimanı’nda Yolcu Sayısı 408 Bini Aştı
- 08DESPAŞ ENERJİ'DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜM HAMLESİ
- 09GÜNGÖR : "BATMAN GÜZELLİKLERİYLE ANILSIN"
- 10ŞAHİN : 15 TEMMUZ UNUTULMAMALI
- 11ODUNCU'DAN LÖSEMİ İLACI İÇİN ÖNERGE
- 12TÜZÜN'DEN 15 TEMMUZ MESAJI
- 13Başkan Şansi : "Milletimiz canı pahasına geleceğine sahip çıktı"
- 14“ULUSLARARASI UÇUŞLAR BATMAN TURİZMİ İÇİN TARİHİ DÖNÜM NOKTASI”
- 15KOZLUK GENELİNDE ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok