İftar çadırına saldırıya sert tepki
Batman Belediyesi tarafından dün Bağlar Mahallesinde kurulan iftar çadırına kimliği belirsiz bir grup tarafından saldırı yapıldı.
3 görevli personelin yaralanmasına neden olan saldırıyla ilgili açıklama yapan Batman Belediyesi, yaşanan olayı şiddetle kınadı.
Açıklamada, “Bilindiği üzere Belediyemiz, mübarek Ramazan-ı Şerif dolayısı ile Atatürk Parkı’nda her gün eş zamanlı olarakta mahallelerimizde iftar yemekleri tertip etmektedir. Bağlar Mahallesi’nde verilecek iftar yemeği hazırlıkları sürerken, kötü niyetli üç-dört kişilik grup, yemek dağıtmakla görevli Kızılay görevlilerine iftar yemeğinin dağıtımını engellemek maksadıyla müdahale etmiş, üç Kızılay görevlisini darp etmek suretiyle yaralamışlardır. Kızılay görevlileri hastanede tedavi altına alınmışlardır. Birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularıyla idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayında meydana gelen bu müessif olayın faillerini şiddetle kınıyoruz.” denildi.
Açıklamanın devamında, iftar yemeklerine bundan önce olduğu gibi bundan sonrada planlandığı şekilde devam edeceği ifade edildi.
“Hainler yakalanıp haklarında gerekli işlem yapılacaktır”
Öten yandan Batman Valisi Ahmet Deniz, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanacağını belirtti.
Deniz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Batman Belediyemizin Bağlar Mahallesinde hazırladığı iftar programını engellemeye çalışan ve görevlilere saldıran manevi değerlerden yoksun, zihniyeti bozuk hainler, yakalanarak haklarında gerekli adli işlem yapılacaktır. İftar programları planlandığı şekilde devam edecektir.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, PENDİKSPOR’A HAZIRLIK MAÇINDA MAĞLUP
- 02BATMANLI ANTRENÖR ABDULLAH BAYRAM’A MİLLİ GÖREV
- 03HAVALİMANINDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİ YENİLENDİ
- 04“DEVLETİN DİREĞİ MEMURDUR, EMEĞİMİZİ HEDEF ALANLAR HADDİNİ BİLSİN”
- 0529 BİN 797 İŞARETLEME UYGULAMASI YAPILDI
- 06BATSO'DA ADAY SAYISI ARTIYOR
- 07YOLLARDA YOĞUN MESAİ
- 08ODUNCU'DAN HUKUKÇULARA DESTEK
- 09NECAT NASIROĞLU BULVARI’NDA YAĞMUR SUYU HAT ÇALIŞMASI
- 10“ŞEHİRLER OTELLERLE DEĞİL, HİKÂYELERİYLE HATIRLANIR”
- 11ŞANSİ, TÜGVA YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
- 12RAMANLI: YURT DIŞI UÇUŞLAR BAŞLAMALI
- 13GENEL BAŞKAN SERT’TEN BATMAN’DA YOĞUN TEMAS
- 14ÇETİN: DEVLETİMİZİN BEKASI HER TÜRLÜ HESABIN ÜZERİNDEDİR
- 15EKMEN: ADLİ TATİL, ADALETİN DE TATİLE ÇIKMASI ANLAMINA GELMEMELİ




Henüz Yorum yok