
"İnternet kafe denetimleri sıklıkla yapılmalı"
Batman Valisi Ahmet Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde internet kafelere yönelik denetimlerin sıklıkla yapılması talimatı verdi.
Batman İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Deniz başkanlığında valiliğin toplantı salonunda yapıldı.
İlin genel sorunlarının masaya yatırılarak değerlendirildiği toplantıda Deniz, katılımcılara hitap etti.
Batman'ın hareketli ve dinamikleri olan bir şehir olduğunu belirten Deniz, "İlimizin en önemli sorunu işsizliktir. Gece gündüz demeden onunla uğraşıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan kamulaştırma çalışmalarının sonuna geldik. Bu işler tamamlandığında yatırımcılar için yer tahsis çalışmalarına başlanacaktır." dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan Sosyal Market'te ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarının giderildiğini anlatan Deniz, "Kurum müdürleri olarak hane ziyaretleri yapalım, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunalım. Buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 15 ilde uygulamaya geçirilecek olan "Açık Kapı Projesi" kapsamında Batman'ın pilot il seçildiğini bildiren Deniz, şunları söyledi: "Bu kapsamda, valilik girişinde yapımı tamamlanan büroda vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Proje kapsamında görev alan uzman personel, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alarak, ilgili kurumlara iletecek. Bu konuda kurumlara iletilen vatandaşların istek ve sorunlarının kurum yöneticileri tarafından ivedilikle cevaplanması gerekiyor."
Kurumlar arası koordinasyona değinen Deniz, iş ve işlemlerin daha hızlı yapılması için kurumların iş birliğinin önemli olduğunu belirtti.
İnternet kafe denetimlerine değinen Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi.
Kamu kurumlarının temizliği ve düzeni konusunda kurum yöneticilerine uyarılarda bulunan Deniz, kurumların çevre düzenlemesi ve temizliğine dikkat edilmesini istedi. Her kurumun kendi görev alanıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimini yapmalarını isteyen Deniz, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu kaydetti.
Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Toplantıya; Vali Deniz'in yanı sıra Batman Belediye Başkan Vekili Sabri Aydın, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe, kaymakamlar ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 013 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 02PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 03KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 04ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 05BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 06BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 07GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 09BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 10MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 11“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 12Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 13VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 14Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 15YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
Henüz Yorum yok