
KEKİK, SUSAM ve LAVANTA SOKAKLARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
AÇILIŞA İL PROTOKOLÜ KATILDI
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmalarının ardından estetik bir görünüme kavuşan Kekik, Susam ve Lavanta sokaklarının açılışını gerçekleştirdi.
Açılış programında konuşan Vali Canalp, "Batman Belediyesi tarafından modern yaşam alanları oluşturma konseptine uygun olarak ilimizin en işlek bulvarı üzerinde bulunan ve zaman içinde işlevselliğini yitiren bu sokakları kente yakışır, temiz ve düzenli hale getirdik. Yeniden düzenlenen sokaklarımıza çevreci bir anlayışla Kekik, Susam ve Lavanta isimleri verildi" ifadelerinde bulundu.
.jpg)
“BU SOKAKLAR BİR BAŞLANGIÇ”
Sokak sağlıklaştırma projelerinin devam edeceğinin müjdesini de veren Vali Canalp, "Sokaklar bulunduğu yerin gelenek ve göreneklerini, yaşam tarzını, sosyal yapısını, ekonomik durumunu, kültürünü, teknolojisini ve mimarisini bugüne taşıyan, geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran tarihi belge niteliğindedirler. Batman Belediyemiz tarafından yapılan araştırma sonucunda, fiziksel sorunlar yaşandığı tespit edilen üç sokakta kentsel peyzaj odaklı sokak sağlıklaştırma projeleri yapıldı. Vatandaşlarımız tarafından yoğun kullanılan sokakların kente yakışır, temiz, düzenli ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amaçlandı. Bundan sonra da şehrimizin diğer lokasyonlarında bu gibi çalışmaları sürdüreceğiz. Bugün açmış olduğumuz bu sokaklar bir başlangıçtır. İnşallah önümüzdeki dönemlerde halkımızın ve esnafımızın fikirlerini dikkate alarak sokak sağlıklaştırmalarına devam edeceğiz" dedi. Kekik, Susam ve Lavanta sokaklarının açılışına Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Albay İhsan Kaplan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, Gap Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelik, kamu kurum müdürleri, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Petrolspor’da hedef şampiyonluk
- 02Batman’da İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
- 03
- 04VALİ CANALP’TAN KAÇAK YAPILAŞMAYA KARŞI SERT UYARI
- 05BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SAĞLIK YATIRIMI ZİYARETİ
- 06SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 07YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0851 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 10“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 11Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 12DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 13Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 14“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 15ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
Henüz Yorum yok