
MAHALLELİ TALEPLERİNİ İLETTİ
Vali Şahin, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Aydınlıkevler sakinleriyle buluştu.
Batman Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle buluşmaları devam ediyor.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin 25'nci mahalle buluşmasında Aydınlıkevler mahallesindeki vatandaşlarla buluştu.
.jpg)
Aydınlıkevler taziye evinde yapılan mahalle buluşmasına Vali Şahin'e Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Özkan ve Ali Osman Bilgili, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Milli Eğitim Müdürü, İl Müftüsü, Daire Müdürleri ile Belediye birim müdürleri de eşlik etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahalledeki eksiklik ve aksaklıkları dinlemek için sözü mahalle muhtarına bıraktı. Muhtar, Abdulkerim Ak, mahallelerinin kentin en eski mahallesi olduğunu başta okul, park ve yol şikayetlerini dile getirdi.
.jpg)
Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye dönemizde 450 bin metrekare parke yapıldığını, buna ilaveten bu yıl bunlara ilaveten 350 bin metrekare daha ilave edileceğini toplamda iki yılda 800 bin metrekare parke yapılacağını ifade ederek, bunun bir rekor olduğunu belirtti. Park ve okul eksikliklerine değinen Vali Şahin, '' 60 yıllık mahallede 60 yıl Belediyeler gelip geçmiştir Gelip giden belediyeler bakın bu mahallelere nasıl ihanet etmişler. 60 yıllık mahallede 1 metrekare park yeri bile yok. Bu mahallelere zamanında park ve okul yerleri bırakmış olsalardı şimdi bizler de buraları yeşillendirip daha da güzelleştirecektik. Biz Körük bölgesine imara açtığımız bölgede 7 milyon yeşil alan bıraktık. Sadece yeşil alan değil, Belediye kendisini hazır htiği zaman boş bıraktığımız alanlara sağlık evleri cami ve yatırım yapabilecek.
Geçmiş dönemdeki yönetimlerde buralarda alan bıraksaydı bugün her köşe başına istenen hizmeti sunacaktık. Ama bunları yapacak bir metrekare yer yok. İmar bu yüzden çok kıymetli, çünkü buralar şehir her yönüyle geleceği düşünmek gerekli'' şeklinde konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 02JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 03Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 04İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 05İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 06DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 07DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 08BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 09HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 10BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 11MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
- 12Öğrenciler Gazze İçin Kermes Düzenledi
- 13Petrolspor U14 takımı Türkiye 4'ncüsü oldu
- 14BARO’DAN SARIYER TARAFTARINA SUÇ DUYURUSU
- 15TARİH, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA BULUŞMASI
Henüz Yorum yok