
MÜSİAD'ın 2019 Yılı Değerlendirmesi
MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaaddin İraz, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Şen, Cuma Dişikırık, Hasan Kılıç ve Fırat Tunç ilr birlikte gazetemizi ziyaret ederek 2019 yılını değerlendirdi.
2019’da gerçekleştirdikleri faaliyetlere dikkat çeken İraz, şunları söyledi; “Yönetime geldiğimiz gün siyasetten uzak kalma kararı aldık. Çok sayıda sosyal yardım projesi gerçekleştirdik. Üniversitede okuyan 38 bayan öğrenciye, kurduğumuz komisyon vasıtasıyla bur verdik. Ayrıca cezaevinde yatan kimsesiz bayan mahkumlara yardımlarda bulunduk. 2019 yılında 210 kişiye girişimcilik eğitimi verdik. Şehir dışından Batman’a yatırım yapmak isteyen girişimcilere her türlü desteği sunduk. ‘alışverişini yerel marketlerden yap’ kampanyası ile yerel marketlere destek verdik. Bazı arkadaşlarımızın ortaklığı ile yakında Gercüş ilçesinde otel açılacak. Üyelerimize ait işletmelerde şu an için 5 Bin 500 kişi çalışıyor. Bunu arttırmanın gayreti içindeyiz” diye konuştu.
İraz açıklamasının devamında şu açıklamalara yer verdi.
İraz "Batman dışından gelen yatırımcılara da yardımcı oluyoruz. Destek sunduğumuz yatırımcı firmalar önümüzdeki süreçte yaklaşık 1500 kişiye istihdam oluşturacak yatırımlar yapıyorlar.
Yaptığımız bazı aktiviteleri basınla paylaşmadık. Yardımların gizlisi efdaldır diyerek. Ama önümüzdeki dönemde yapacağımız yardım ve aktiviteleri örnek teşkil etmesi açısından basınla paylaşma kararı aldlkı" dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 02AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 03JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 04TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 05DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 062 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 07BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 08MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 09AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 10Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 11Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 12Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 13İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 14Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 15Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
Henüz Yorum yok