"Okuma yazma öğrenerek kendinize ve çocuklarınıza katkınız olacak"
"Okuryazarlık Seferberliği" kapsamında devam eden kursları ziyaret eden Batman Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kursiyerlerle sohbet edip, kendilerine başarı dileğinde bulundu.
İlk olarak Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi üyeleri için açılan okuma yazma kursunu ziyaret eden Çetin ve Kurtaran, vakfın başkanı Ömer Dündar Pekacar ve kurs öğretmenlerinden bilgi aldı.
Daha sonra Seyitler Mahallesi'nde bulunan Sabri Ülker İlkokuluna giderek, burada "Okuryazarlık Seferberliği" kapsamında devam eden kursları ziyaret edip okulun müdürü Salih İnançlı ve öğretmenlerden bilgi alan Çetin ve Kurtaran, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.
Burada yaptığı konuşmada, okumanın yaşının olmadığını belirten Çetin, "Değerli hanımlar! Sizi kutluyor, başarılar diliyorum. Okuma yazma azminiz bizi mutlu ediyor. 'Okuryazarlık Seferberliği' kurslarına katılarak sadece okuma yazma öğrenmekle yetinmeyip daha sonra ikinci kademe eğitimine katılarak, eğitim hayatınıza yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 'Okuryazarlık Seferberliği' kapsamında açılan okuma yazma kurslarına katılarak hayatınıza yeni bir dönemin başlangıcını yaptınız. Okuma yazma öğrenerek hem kendi hayatınıza hem de eğitim gören ve görecek olan çocuklarınızın hayatına önemli katkınız olacak. Size başarılar diliyorum." dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok