Sağlık Müdürlüğünde Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı
Organize edilen etkinliklerde pasta kesildi, çiğköfte ikram edildi, slayt gösterimi yapıldı. Sağlık Memuru Beşir Hamidi’nin müzik dinletisi ise etkinliğe renk kattı. Söylenen şarkılarla kadınlar halay çekerek stres attı. Halk Sağlığı Başkanlığı, Batman Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Hastanelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanan kadınlar gününde İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Osman Sünger ve kurum başkanları da etkinlikte bulunarak bu özel günde onları yalnız bırakmadılar. Günün anlam ve önemini karanfil sunarak taçlandıran yöneticiler ‘ Her kadın zaten bir çiçektir, çiçeğe ne hacet’ esprisiyle de sempati topladılar. Gün içinde kutlamaları servislerde de sürdüren hastane yönetimleri, hasta ve hasta yakınlarına da karanfil takdim ettiler.
Şefkatin ve sevginin timsali
8 Mart'ın tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdiği birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını belirten Sünger, “Şefkatin ve sevginin timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Kendileri için düzenlenen organizasyondan memnun olduklarını dile getirerek kadın emekçiler, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan başta İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger’e, kurum başkanlarına, hastane yönetimlerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok