Sağlık Müdürlüğünde Kadınlar Günü Coşkuyla Kutlandı
Organize edilen etkinliklerde pasta kesildi, çiğköfte ikram edildi, slayt gösterimi yapıldı. Sağlık Memuru Beşir Hamidi’nin müzik dinletisi ise etkinliğe renk kattı. Söylenen şarkılarla kadınlar halay çekerek stres attı. Halk Sağlığı Başkanlığı, Batman Bölge Devlet Hastanesi, Kadın Doğum Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve İlçe Hastanelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanan kadınlar gününde İl Sağlık Müdürü Uz.Dr. Osman Sünger ve kurum başkanları da etkinlikte bulunarak bu özel günde onları yalnız bırakmadılar. Günün anlam ve önemini karanfil sunarak taçlandıran yöneticiler ‘ Her kadın zaten bir çiçektir, çiçeğe ne hacet’ esprisiyle de sempati topladılar. Gün içinde kutlamaları servislerde de sürdüren hastane yönetimleri, hasta ve hasta yakınlarına da karanfil takdim ettiler.
Şefkatin ve sevginin timsali
8 Mart'ın tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdiği birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını belirten Sünger, “Şefkatin ve sevginin timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Kendileri için düzenlenen organizasyondan memnun olduklarını dile getirerek kadın emekçiler, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan başta İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Sünger’e, kurum başkanlarına, hastane yönetimlerine ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 03İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 04İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 05MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 06BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 07BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 08KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 09MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 10KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 11YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 12700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 13ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 14TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 15BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU




Henüz Yorum yok