“Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen 60 fotoğrafın yer aldığı sergi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde açıldı.
Açılışa; Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, tarım çalışanları ve vatandaşlar katıldı.
Toplumun tarıma ilgisini artırmak, tarımın önemi konusunda farkındalık oluşturmak, tarım sektöründe çalışanların tarımla olan ilişkilerini kültürel aktivitelerle geliştirerek duygusal ve zihinsel motivasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisinin 1 Ağustos’a kadar ziyaretçilere açık olacağı belirtildi.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından açılan sergiyi gezen ziyaretçiler, eserleri beğeniyle inceledi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kiyas, “Tarım ve Orman Bakanlığımızca 10’uncusu düzenlenen ‘Tarım ve İnsan’ konulu resim sergimizi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda açtık. Bakanlığımız özellikle kırsal alanda çok değişik, ilginç ve çiftçilerimizin yaşamlarını anlatan fotoğraflarla ilgili her yıl bir takım yarışmalar düzenlemektedir. Bu yarışmalarda profesyonel ya da amatör fotoğrafçılarımız Anadolu’nun değişik bölgelerinde çiftçilerimizin yaşamını anlatan fotoğrafları çekip yarışmaya göndermektedirler.” dedi.
Kiyas, “Her yıl bakanlığımız yarışmalar sonucu sergileme ödülü alan fotoğrafları sergiliyoruz. Batman’da özellikle öğrencilerin ve giriş çıkışların yoğun olduğu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda fotoğraflarımızı sergiliyoruz. Bu yıl çoğu ilk kez sergilenen fotoğraflarımız var. Sergimiz 3 gün açık bulunacak. Yoğun olarak öğrenciler ve vatandaşlar gelip sergimizi gezmektedir.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok