Tedavi olmak için gittiği hastanede emekli maaşını kaybetti
Batman’da tedavi olmak için gittiği hastanede emeklilik maaşını düşüren 60 yaşındaki Mehmet Tuncer, kirada olduğunu ve maaşını düşürdüğü için kirasını bile ödeyemediği söyledi.
Eşi Nezahet Tuncer’in tedavisi için 8 Eylül 2018 tarihinde Batman Bölge Devlet Hastanesi kantininde alışveriş yapan Mehmet Tuncer, kasada hesap ödeyeceği sırada cebindeki emeklilik maaşını düşürdü. Paranın düşüş anı kantindeki güvenlik kameralarına yansırken, kantin çalışanının kasada hesap ödemek için bekleyen başka birini uyarmasıyla Mehmet Tuncer ile aynı anda kasada hesap ödeyen başka bir vatandaşın parayı yerden alarak kantinden ayrıldığı görülüyor. Mehmet Tuncer, “Eşim hastanede yatıyordu. Kantinden biraz eşya almaya indim. Orada paramı düşürdüm. Kantinci arkadaş yanımdakinin eline dokundu. O da yerdeki parayı alıp gitti. Emeklilik maaşımı düşürdüm. Başka biri aldı ve bizde mağdur olduk. Daha kiramızı da veremedik” dedi.
"Ev kiramızı bile veremedik"
Emeklilik maaşını düşüren Mehmet Tuncer’in eşi Nezahet Tuncer ise düşen parayı alana geri getirmesi için çağrıda bulundu. Tuncer, "Hastanede yatıyordum. Eşim de peçete, su gibi ihtiyaçlarımızı almaya geldi. Alışverişi tamamladıktan sonra kasada ödeme yaparken elini cebine koyuyor. O sırada diğer 800 TL’si de düşüyor. Maaşını daha yeni almıştı. Kantindeki çalışan diğer adamı uyarınca yerdeki parayı cebine koyarak gitti ve bizde mağdur olduk. Ev kiramızı veremedik, hastanede su alacak bile paramız kalmadı. Parayı alan arkadaşın geri getirmesini istiyoruz. Biz mağdur olduk, Allah için geri getirsin. Çalışanımız yok, ihtiyarız ve eşim kalp pili ile yaşıyor. Bende de birçok rahatsızlık var. Allah rızası için kim parayı almışsa geri getirsin” diye konuştu.
Bölge Devlet Hastanesi yetkilileri konunun emniyete yansıdığını ve parayı alan kişinin güvenlik kameralarından belirlendiğini söyledi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ettiği öğrenildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok