Toplantıda yatırımlar görüşüldü
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya; Batman Üniversitesi Rektör Vekili, ilçe kaymakamları, kamu kurum müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.
Vali Şahin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek, kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması konusunda yapılması gerekenler görüşüldü.
Yatırım projeleri hakkında açıklama yapan Vali Şahin, “İlimizdeki 16 yatırımcı kuruluşa ait 399 proje bulunmaktadır. Bu projelerin toplam proje tutarı 6 milyar 494 milyon 403 bin TL olup, bu projeler için önceki yıllar harcamaları da dahil olmak üzere 2021 yılı ikinci dönem itibariyle 1 milyar 954 milyon 420 bin TL harcama yapılmıştır. 2021 yılında ayrılan ödenek tutarı 1 milyar 372 milyon 748 bin TL’dir. Bu ödeneğin 121 milyon 383 bin TL’si harcanmıştır. Yapılan harcamaya göre proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı yüzde 28,50, fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 34,86’dır.” diye konuştu.
Projelerin genel durumuna değinin Şahin, 16 kuruluşa ait 399 projeden tamamlanan proje sayısı 169, devam eden proje sayısı 96, ihale aşamasındaki proje sayısı 48 ve başlanamayan proje sayısının ise 86 olduğunu belirtti.
Konuşmanın ardından yatırımcı kuruluş temsilcileri tek tek söz alarak yürüttükleri yatırım projeleri hakkında kurula bilgi sundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 02OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 03OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 04EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 05İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR
- 06İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 1,6 MİLYAR TL
- 07NASIROĞLU “BATMAN’A OTANTİK TURİZM VE YENİ KONUTLAR GELİYOR”
- 08FEN İŞLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
- 09TÜBİTAK VE BOĞAZİÇİ DESTEKLİ MERKEZDE ATÖLYELER VE GİRİŞİMCİ AKADEMİSİ KURULUYOR
- 10UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 11Batman’da “Hayat Boyu Öğrenmeyi İzleme ve Geliştirme Çalıştayı” Düzenlendi
- 12NASIROĞLU “BATMAN’DA YAPTIK, YAPIYORUZ, YİNE YAPACAĞIZ”
- 13AK Parti Batman Kadın Kolları’ndan 25 Kasım Mesajı
- 14 “TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK ŞART”
- 15ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok