‘Toplumu ikiye bölmek istiyorlar’
16 Nisan Halk oylaması öncesi Batman’a gelerek hayır kampanyasını yürüten CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidişi bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar” şeklinde konuştu.
İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’den oluşan CHP heyeti, referandum çalışmasına ilişkin “hayır” kampanyasını yürütmek üzere Batman’a geldi. CHP heyeti Batman İl Başkanı Hüseyin Yaşar ile birlikte , esnafla bir araya geldi, bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.
‘HER İNSAN ÖZGÜRCE YAŞAMALI’
Referandumda “hayır” oyu verilmesi gerektiğini belirten Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer “Çocuklarımızın ve geleceğimizin nasıl bir yaşam biçimine sürüklendiği konusunda çok önemli bir seçim kondu önümüze. Türkiye’de bunca problem varken, ekonomik sıkıntı ve barış ile ilgili sıkıntı varken, toplumu nerdeyse ikiye bölen bir anayasa değişikliği ile tek adamlığa gidiş başladı. Adı anayasa olan bir metni, bize zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar. Nerde ve kimler tarafından yazıldığı belli olmayan, bütün görüş ve kesimlere karşı tek kendi görüşünü kurgulayan bir anayasa değişikliği. OHAL süreci, darbecilerden ziyade, bütün muhalif kesimlere yapılan bir baskı aracıdır. Ama burada doğan çocuklar, doğduklarından beri OHAL ile yaşıyor. Biz, her insanın, kendi kültürü ve yaşam biçimi ile özgürce yaşamasını istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok