TRAFİĞİ RAHATLATACAK YOLA İLK KAZMA...
3 ŞERİTLİK YOLA İLK KAZMA
Batman’ın Gültepe Mahallesinde yapımı planlanan 40 metre genişliğinde ve 22 bin 580 metre uzunluğunda Kuzey ve Güney Çevre Yolunun tanıtım lansmanı gerçekleşti.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp'ın ilk kazmayı vurduğu yola Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum müdürleri ile ASKON Şube Başkanı Selman Nasıroğlu katıldı.

ŞEHRİN TRAFİĞİ RAHATLAYACAK
Kuzey ve Güney Çevre Yolunun Batman'ı çepe çevre kuşatacağını ve şehri halka şeklinde saracak yolun 40 metre genişliğinde 3 şerit gidiş ve 3 şerit geliş şeklinde olacağını ifade eden Batman Valisi Ekrem Canalp, şehrin trafik yükünün de büyük ölçüde azalacağına dikkat çekti Vali Canalp, ''Bu çember adeta bir yüzük. Bunun dışında ikinci bir çemberimiz daha var. Bu ikinci çember de bizim şehrin uluslararası ve şehirler arası trafik yükünü kaldıracaktır. Yani bize uluslararası trafik şu anda başladı. Kuzeyden gelen İran'ın üzerinden Kafkasya ülkeleri üzerinden gelen trafik Güneydeki limanlara bizim Batman üzerinden bir trafik akışı başladı. Karayolları’nın yapacağı bu duble yol ağıyla beraber hiç şehir merkezine uğramadan transit olarak şehre uğramadan şehir trafiğini de rahatsız etmeden bu duble yola geçmiş olacak. Bu yolla birlikte şehrin trafik yoğunluğu kendiliğinden azalacaktır" dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01KAPLAN’DAN ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
- 02RİSKLİ YAPILARDA YIKIM VE RUHSAT SÜREÇLERİ TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
- 03NASIROĞLU’NDAN DUHOK’TA BÖLGESEL BARIŞ MESAJI
- 04AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİNE ZİYARET
- 05“KÜRTLERİN ONURU KORUNMALI VE TÜRKLERİN KAYGILARI GİDERİLMELİ”
- 06BELEDİYEDEN AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜK DESTEK
- 07ÇOCUKLAR HEM ÖĞRENDİ HEM EĞLENDİ
- 08DİYARBAKIR YOLUNDA YAPIM ÇALIŞMASI VE SİS UYARISI
- 09DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET
- 10EKİM AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 11DEM PARTİLİ ODUNCU, "İŞÇİ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE"
- 12SONBAHAR'DA BUDAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- 13BELEDİYE TRAFİK İŞARET VE İŞARETLEMELERİNE AĞIRLIK VERDİ
- 14NASIROĞLU, STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI ŞENEL’İ ZİYARET ETTİ
- 15HÜDA PAR’dan Meteoroloji Müdürlüğü'ne ziyaret




Henüz Yorum yok