Umut Kervanından depremzedelere battaniye ve un yardımı
Bir süre önce Irak ve İran Kürdistanı’nda meydana gelen depremde mağdur olan depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Batman Umut Kervanı, daha önce yaptığı yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, depremzedelere bu kez bir kamyon battaniye ve un yardımında bulundu.
Yaptığı yardımlarla depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışan Umut Kervanı, deprem sonrası zor durumda olan depremzedeler için yaptıkları çağrıyla hayırseverlerden topladıkları yardımları, Irak ve İran Kürdistanı’na gönderdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, depremzedelere Batman'dan bin 500 adet battaniye, 100 torba un, Van’dan ise 500 adet gıda kolisi gönderdiklerini söyledi.
Işık, “Bir müddet önce İran ve Irak Kürdistanı’nda büyük bir deprem yaşanmış, gerek halk ve gerekse de kurumlar büyük bir zarar görmüşlerdi. Bizler de Batman Umut Kervanı olarak hayırseverlere depremzedelere yardım etmeleri konusunda çağrıda bulunduk. Hayırseverler de bu konuda yardımlarını esirgemediler. Batman’dan depremzedelere gönderilmek üzere bin 500 adet battaniye ve 100 torba un yüklememizi yaptık, kamyonumuzu inşallah göndereceğiz. Kamyonumuz bugün Van’a gidecek. Van’da da 500 adet gıda kolimiz var, onun da yüklemesi yapıldıktan sonra deprem bölgesine hareket edecek ve yardımlarımız oraya ulaştırılacaktır.” dedi.
Daha önce de hayırseverlerin desteğiyle deprem bölgesinde bulunan temsilcilerinin aracılığıyla gerek ayni gerekse de nakdi yardımlarını yaptıklarını aktaran Işık, hayırseverlerin destekleri devam ettikçe depremzedelere yardım ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok