ÜNİVERSİTE' DE TEKSTİL BÖLÜMÜ AÇILMALI
TEKSİAD Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Ali ÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu başkan yrd. Halis Kaya Batman Üniversitesi’ne yeni atanan Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Ziyarette Öztürk, Şehrimizin Üniversitesine Batmanlı bir hemşerimizin atanması bizleri her Batmanlı gibi memnun etmiştir diyerek Pof. Dr. Demir’e yeni görevinde başarılar diledi. Konuşmasının devamında Öztürk, “Batman Üniversitesi ile ortak projeler yapmak istiyoruz. Şehrimizde tekstil sektörü önemli bir ivme kazanmış durumdadır. Bu ivmenin eğitimle desteklenmesi gerekir. Bu yüzden Batman Üniversitesi’nde Tekstil Mühendisliği, Tekstil Teknolojisi, Moda ve Tasarım gibi bölümlerin açılması gerekir” dedi.
Prof. Dr. Demir Batman’da tekstil sektörünün kapasitesini bildiklerini vurgulayıp, bunun şehrimiz için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Ayrıca TEKSİAD Başkanı Öztürk’ün “Tekstil Mühendisliği, Tekstil Teknolojisi, Moda ve Tasarım gibi bölümlerin açılması” gerektiği fikrine sıcak bakarak, “bizler bu talebi YÖK’e ileteceğiz,” dedi.
Görüşmede tekstil sektörü konusunda Batman Üniversitesi ve TEKSİAD’ın koordineli bir şekilde çalışması gerektiğinde hemfikir olundu. Ayrıca şehrimiz için faydalı bir projenin en kısa süre de hayata geçirilmesi konusunda uzlaşıldı.
Öztürk Rektör Demir’in nazik kabulünden sıcak ilgi ve alakasından dolayı teşekkür edip tekstil sektörünü temsilen Demir’e plaket ve kendi özel üretimi olan mini dokuma pantolon hediye ederek başarı dileklerinde bulundu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 02BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 03HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 04MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 05KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 06HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 07BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 08BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 09CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 10KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 11EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 12BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ
- 13FİLİSTİN FİLM GÜNLERİ BATMAN’DA
- 14BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
- 15TÜRKAN “MECLİS KARARLARI, GAZETELERDE YAYIMLANMALI”




Henüz Yorum yok