VALİ CANALP MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
Vali Canalp, Muhtarlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman merkez ve merkeze bağlı köylerde bulunan muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp’in ev sahipliğindeki kahvaltılı buluşmaya; Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Kahvaltıda konuşan Vali Canalp: “Ben her bir muhtarımız ile tokalaşırken aslında mahalledeki bütün halkımızın elini sıkmış gibi hissediyorum. Bir köy muhtarlarımızın elini sıktığımda tüm köylümüzün elini sıkmış gibi hissediyorum. Çünkü mahalle halkını da köy halkını da bir bütün olarak temsil salahiyetine haiz olan tek kişi muhtarlarımızdır” şeklinde konuştu.
MUHTARLAR TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ
Altyapıdan üstyapıya, park ve bahçelerden, mahalledeki aydınlatma, okul, su, mezarlık, kaldırım, yeni imar alanları ve uygulamaları, kilit taşı ve asfalt yapımına gibi mahalle sakinlerinin ilettiği talepleri mahalle muhtarlarından dinleyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, gelen talepler arasında yapılamayacak bir çalışmanın bulunmadığını söyledi.
Batman merkez mahalle ve merkeze bağlı köy muhtarlarından gelen talepleri tek tek not alan Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, imkânlar nispetinde çalışmaların belirli program çerçevesinde yapılacağını dile getirdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, KOLTUĞUNU MİNİK EREN’E DEVRETTİ
- 02METRUK YAPILAR BİRER BİRER ORTADAN KALDIRILIYOR
- 0323 NİSAN ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI
- 04TÜZÜN, “BİSMİLLAH DİYEREK SAHAYA İNİYORUZ''
- 05ERDEMLİ GENÇLİK’TEN GENÇLERE ÇAĞRI “BİRLİKTE ÜRETELİM”
- 06SOLİN CADDESİ’NE 100 TESPİH AĞACI DİKİLİYOR
- 07KARDELEN MAHALLESİ’NDE 23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
- 08“65 İlde, 25 ülkede sahadayız”
- 09BATMAN BAROSU'NDAN ''BARIŞ SÜRECİ'' PANELİ
- 10Kardelen Mahallesi’nde 23 Nisan’da temsili muhtar çocuk oldu
- 11VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 12TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 13BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 14BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 15SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI




Henüz Yorum yok