
Vali Canalp’ten 19 Mayıs mesajı
Vali Canalp, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde millet olarak yaktığımız bağımsızlık meşalesinin 105. yıldönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
19 Mayıs; milli mücadelemizi başlatan ilk ve büyük adımın yıldönümü, Türk Milletinin sönmeyen ve hiç sönmeyecek bağımsızlık meşalesidir. Aziz milletimizin, istiklal ve istikbalimizi korumak için genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle verdiği bu mücadele büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Esaret altındaki mazlum milletlere de ışık olan bu zaferle aziz milletimiz; vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.
Bu anlamlı günde verdiği bağımsızlık mücadelesiyle birçok millete örnek teşkil eden bir ulusun üyesi olmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyor; birlik ve beraberlik içinde nice 19 Mayıs’lar yaşamayı temenni ediyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımıziçin canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin ve değerli Batmanlı hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Ziver Özdemir ile Röportaj
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Parmağına yüzük sıkışan kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
- 02HÜDA PAR'DAN ANADİL YÜRÜYÜŞÜ
- 03EKMEK YENİDEN ZAMLANDI
- 04BURAK GROSS 4. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR
- 05BATMAN’IN YENİ NÜFUSU AÇIKLANDI
- 06ÖZEL İDARESPOR’DAN SİVASSPOR’A UZANAN BAŞARI HİKAYESİ
- 07BAŞKAN TUTUŞ, CHP’DEN İSTİFA ETTİ
- 08İKİ GASPÇI TUTUKLANDI!
- 09BASKETBOL BÖLGE ŞAMPİYONU: BATMAN ÖZEL İDARESPOR
- 10BAŞKAN ŞANSİ, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
- 11SEFA KAVRAZ, PETROLSPOR’DA
- 12DEPREMİN HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR ANILDI
- 13SEÇMELİ KÜRTÇE DERSLERİ
- 14HÜDA PAR’DAN SEÇMELİ KÜRTÇE DERSLERİ İÇİN FARKINDALIK ZİYARETLERİ
- 15PARKLARDA GENİŞ KAPSAMLI BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI
Henüz Yorum yok